Tilbyd den betalingsform dine kunder ønsker


Med NemBetaling fra MobilePeople kan din virksomhed tage imod betaling, samt abonnements og Betalingsservicetilmeldinger på en række forskellige kanaler uden at være i berøring med kundernes kort- og persondata. Opkrævning og inddrivelse af betalinger kan være omkostningstungt, men det behøver det ikke at være. NemBetaling giver jeres forskelige målgrupper lov til at vælge deres fortrukne betalingskanal, helt fra web til Tast-selv via telefonen, til link via SMS og e-mail og ikke mindst til MobilePay. NemBetaling understøtter alle de gængse betalingskort som anvendes i Danmark, f.eks. VISA, MasterCard og Dankort.

Mobile Payment 1
Betalingsservice 600X316

Tilmelding til Betalingsservice


Få betaling og tilmelding mens du har kunden i røret. Send kunden til Tast Selv-service eller sender et link via SMS eller e-mail til en formular. Den udfyldte BS webformular sendes til Nets via API, som behandler og opretter tilmeldingen til betalingsservice. Nets sender en besked til de tilmeldte kunder og fremsender en oversigt over kunderne til jer.

Straksbetaling


For at tilføje et ekstra sikkerhedstrin ved online betalinger med internationale kort kan du aktivere 3D Secure, der er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Kunden modtager en engangskode på SMS, der indtastes lige efter at kunden har indtastet sine kortoplysninger.

MobilePay Direct (Danske Bank)


Betalingsløsningens administrationssite kobles til dit callcenters kundeservice, hvorefter kundeservice kan oprette Blot et swipe som har din kunde betalt. Send et betalingslink på SMS eller e-mail med MobilePay eller send en betalings anmodning direkte ind i kundens app, så de blot skal swipe og få besked når kunden har betalt.

Mobile Paymen02t
Abonnement Rate

Abonnement og Rate


Når du har indgået en aftale med din kunden om en rate-, afdrags- eller abonnementsordning, kan du sende kunden et link til tilmelding og betaling på SMS og e-mail. Når kunden har lavet betalingen er de samtidig tilmeldt ordningen og der vil blive trukket med de intervaller, I har aftalt.

Opsamling af kundedata


Ønsker du har få styr på dine kunders data kan du tilføje et opsamlings formular evt. sammen med en betaling. Data fremsendes krypteret tilbage til dig når kunden har udfyldt den.

Textpage Top
10

Hvilken betalingsløsning eller modul skal jeg vælge?


Vi tilbyder en vælg af betalingsløsninger og moduler som kan tilgås via web og logins eller integreres til jeres egne systemer. Kontakt hos gerne for en snak på telefon 7013 1370 eller ah@mobilepeople.com og hør mere om vores løsninger, priser og erfaringer med Nembetaling.