Eliot Facility Management01

Smart Building Management


Intelligent styring af dine bygninger


Med Smart Building Management kan du via intelligent styring og udnyttelse af viden gemt i din data forbedre din samlede ejendomsøkonomi.


Hvorfor integrere Smart Building Management?
MobilePeople bygger nogle af de mest fleksible løsninger på markedet i forhold til pris og sensorer. Du kan på en enkelt måde kombinere trådløse sensorer, hvilket gør systemet velegnet til både nybyggeri og eftermontering. I eksisterende byggerier kan dele af den gamle installation ofte genbruges, og forskellige sensortyper kan typisk kobles på de fleste installationer uden besvær. Løsningen skaleres til både små og større bygninger.


Hvad kan Smart Building Management?
Hvor mange systemer skal I have i jeres erhvervsejendomme? Installationer til el, lys, vand, varme og luft kan styres alene fra løsningens online platform. Når ”ting” går på nettet kaldes det Internet of Things (IoT), og med indbygget intelligens bliver det “smart”. IoT benyttes i bredt omfang. Kig blot på dit fitnessarmbånd, hvor du kan kortlægge din sundhed og styre din træning. MobilePeople tager IoT-udviklingen videre til vores B2B kunder og tilpasser dit firmas “fitnessarmbånd” til bygninger, hvis ressourcer skal styres intelligent.


IBM Cloud som løsningens fundament
Smart Building Management bygges på IBM Cloud Platform, hvilket muliggør skalering og en fleksibel omkostningsstruktur. Vi benytter open source, så der altid kan tilføjes nye sensorer. Løsningen kommunikerer med radioteknologierne, Knx, Z-wave, Zigbee, Rfid, LoRa og Sigfox. Opsamling og behandling af data via IBM Analytics/IBM Machine Learning gør vores løsning i stand til løbende at optimere dit ejendomsportefølje. Data kan via et API overføres til eksisterende systemer, eksempelvis Navision, SAP m.m. MobilePeoples løsninger er GDPR-certificerede.


Smart Building Management-produkter
Der er god økonomi i at installere styring af varme, lys og andre elektriske installationer. Indsigt i din bygnings forbrug og mulighed for at styre det minimerer unødvendigt forbrug i ydertimerne og når bygningen står tom. Book MobilePeople til et oplæg i dit firma, hvor vi kommer ud, inspirerer og viser løsningseksempler.