Valg på elektroniske medier


Med eValg får du et elektronisk valgsystem.
eValg mindsker det administrative arbejde med valg og gør det let og sikkert for brugerne at stemme. Vi tilbyder et standardsystem, som kan konfigureres til dine behov. eValg bruges af kommuner, forsyningsselskaber, energiselskaber, fagforeninger og pensionskasser.


Kort om eValg
Valgsystemet er velegnet til at afholde ur- eller overenskomstafstemninger, bestyrelsesvalg, repræsentantskabsvalg, nævn eller valg på andre tillidsposter. eValg er bygget i overensstemmelse med de grundlæggende principper for et gyldigt e-valg.

  • Du kan begrænse stemmeretten til dine vælgere
  • Automatisk genereret valgdokumentation
  • Lad kandidater oprette deres egen profil
  • Resultatvalidering og online statistik
Evalg Illu

Valghandling


Dine vælgere kan stemme via mobiloptimeret webafstemning inkl. brug af QR-koder, via SMS, brev eller telefon (IVR). Efter log-in er der god tid til selve valghandlingen, og brugeren kan læse på forslaget og studere kandidaterne før krydset sættes. Der kan max afgives én stemme per vælger-ID.

Nem administration af dit elektroniske valg


Du sender virksomhedens logo og kundedata, og vi opsætter valget med kandidater, grafik og tekst. Når valghandlingen er i gang, kan administratoren følge med i stemmeprocenten undervejs, og straks efter at valget er afsluttet modtager I valgresultatet via en e-mail.

Evalg Admin
Evalg Modul

Tilvalgsmoduler


Hvis du kan se, at der ikke er nok deltagelse i dit valg, tilbyder MobilePeople forskellige måder at få fat i potentielle vælgere, der ikke har stemt endnu. Med kandidatoprettelsesmodulet opretter kandidater sig selv i dit system.

  • Udringningsmodul – Ring til potentielle vælgere via MP eValg sitet
  • Tillidsmandsmodul – Besøg vælgerne på deres arbejdsplads
  • Påmindelse via SMS og e-mail før, under og efter valget
  • Kandidatoprettelsesfunktion – lad kandidaten oprette sin egen profil

Vil du vide mere


Ring på telefon nr. 2545 9777 eller skriv til os og hør mere om vores løsninger, priser og erfaringer med eValg.

10